zondag 27 juli 2014

Dag 18: Zondag 27 juli Camping Duse Udde in Säffle

Dag 18: Camping Duse Udde in Säffle

Deze nacht een beetje gestoord geweest door wat regen en beetje gedonder waardoor Gizmo onrustig was.
Maar tegen 7u kwam ik toch wakker en het was weer droog. De zon was nog niet uitdrukkelijk van de partij, maar ze deed toch moeite om erdoor te geraken.

Ik heb mijn spullen maar genomen om een lekkere warme douche te gaan nemen op de camping. Zo vroeg op de morgen zal er wel niet zoveel volk zijn. Liesje is gisterenavond nog geweest, maar ik had geen zin meer om toen nog te gaan.
En ik was ook vlug terug ook, er was inderdaad nog niet veel volk.

Terug in de camper wat verder gedaan aan het dagboek tot het bijna 9u was en toen schommelde de camper omdat er vanachter beweging in kwam. Zelfs Gizmo was nog niet naar onder geweest........maarja, die hadden we deze nacht al enkele keren buiten moeten laten omdat het toen op zijn zenuwen werkten haha.

Koffie gezet, en met een zalig zonneke buiten ontbeten. Maar het kwam weer met de minuut warmer. En we gingen vandaag normaal een kleine wandeling doen.....als dat er maar van ging komen ???

De eerste uren na het ontbijt hebben we inderdaad niets gedaan. Allé, ikke toch niet. Liesje heeft de camper nog eens deftig gestofzuigd.
En toen zijn we onze Gizmo gaan douchen in de hondendouche op de camping.
Ik had verwacht dat het koud water ging zijn...maar nee hoor....het was echt heel goed van temperatuur om hem te wassen. Het zou zelfs enkele graden kouder mogen geweest zijn met deze hete dagen. Zo kon hij wat afkoelen.


Graag heeft hij het niet echt, maar hij laat het zich wel allemaal gebeuren.
Nadien is hij natuurlijk wel blij, want dan crost het in het rond als een zot rendier.

En nadien zijn we dan toch die kleine wandeling gaan maken.
Achter de camping lag nog een gebied dat gebruikt werd als een strand zoals wij het kennen bij ons aan zee.


Mensen komen in de voormiddag aan...zoeken een plaatske aan het water....en gaan liggen bakken in de zon. Af en toe eventjes verkoeling zoeken in het water, en van de kids hebben ze ook geen last, want die hebben water...dus die hoor je niet meer.

Maar als je het zo van bovenaf bekeek, waren het precies zeerobben die lagen te zonnen op de rotsen. Enkel het ge-euch van die beesten misten we nog haha.

En toen was het relax-time aan de camper. Voeten naar boven, jupilerke erbij, en je hoorde me niet meer.
Liesje haar zusje kwam nog eens piepen op facebook om een videogesprek te starten, en zo wisten we weer de laatste nieuwtjes van het thuisfront. Toch makkelijk hé, dat internet :)

Op het laatste van het gesprek (wat natuurlijk weer een tijdje duurde haha) is Liesje naar binnen moeten vluchten, want er brak bij ons een onweer los. En dat heeft toch bijna anderhalf uur geduurd. Felle windstoten, hevige regenvlagen en een boel lichtflitsen met het bijhorende klankenspel natuurlijk.
We waren verwonderd hoe kalm onze Gizmo er bij bleef ?!?
Zou hij het dan toch gewoon worden ?

Tegen 18u15 hebben we de patatjes opgezet......en even later lekker gegeten.
Het zonnetje is er nog een beetje terug door gekomen, maar het was toch te koud om buiten te gaan zitten.

We hebben binnen nog wat geïnternet, en toen was het slaaptijd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten