maandag 29 juli 2013

Woensdag 24 juli: Lemvig – Bovbjerg

Wakker wordend met een zeebriesje dat uit het dakvenster komt..........wat wil een mens nog meer.

Een pistoletservice was er hier niet, dus hebben we deze keer maar een gewoon “studje” gegeten. Of voor de niet West-Vlamingen onder ons, ne boterham haha.

Eerst stond het schelpenhuisje op het programma. Maar dat stelde in onze ogen eigenlijk niet veel voor.

Dan hebben we een stuk gereden van de Margrietenroute. De route kiest echt kleine weggetjes uit. Met een camper is het niet altijd simpel om ander verkeer te kruisen. Maar zo kom je natuurlijk wel op hele mooie fotografische plaatsen terecht.

Eens in de buurt van Bovbjerg aangekomen zijn we het strand gaan opzoeken waar we een paar uur hebben blijven hangen.

Toen verder naar de camping.
Het was een klein campingtje, maar veel hadden wij niet nodig hé. Gewoon een veilige rustige plaats om te overnachten, en morgenvroeg onze bakken verversen zodat we weer verder konden toeren.

Nog niet eens gesetteld op de camping vlogen de potten al in het rond............. Want Lieske had Gizmo aan de lijn en ik was de camper buiten de camping halen om hem op de plaats te zetten die we gekozen hadden.
Met daar een beetje rond te lopen zijn Lieske en Gizmo langs een tent gekomen, waar een ouder man zijn pattetjes aan het koken was op een klein gasvuurtje buiten. Nu zat er blijkbaar in die tent zijn lange bruine cervela op pootjes. Je kent die hondjes wel........hun oren hangen ook bijna op de grond......zo kort zijn hun pootjes.
Dat bruin geval vliegt daar die tent buiten richting onze Gizmo, maar hing toch blijkbaar vast aan een touw. En met dat touw mee te nemen nam hij ook het tafeltje mee waar de patatjes op te koken stonden..............vlam al de pataten vlogen in het rond. En Lies en Gizmo verschoten zich ne bult !

Toen ik er aan kwam met de camper kon Liesje het verhaal bijna niet doen van te lachen. Tja, je zou er normaal niet mee mogen lachen hé. Maar hou je dan maar eens in :+))))
Dat oud ventje kon terug op nieuw beginnen met schellen.

Wijzelf hebben even later ook onze patatjes gekookt en ons vlees gebakken............maar bij ons was het toch niet gebeurt !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten