maandag 29 juli 2013

Zondag 28 juli: Blommenslyst – Nyborg

Wakker worden op “Little Woodstock”.
Dat geeft je beelden van wandelen oudere dames in t-shirt en slip. Echt waar, ze had niet meer aan dan datte !
Had ze nu vergeten haar broek aan te doen, of wist ze wat ze deed.............tja, ik ben het haar niet haar vragen zulle.

Toen ik even na 8 u de pistolets ging halen bij Madame Flower Power, hingen de zakskes met de bestelde broodjes voor de verschillende campingplaatsen al aan een wasdraad bij haar binnen op de receptie.
“Neem de zak maar met uwe campingnummer van de draad af” fluisteren ze tegen mij met een stem of ze precies juist een serieuze trek had gedaan aan hare wietstok.
Betaald hadden we gisteren al, dus daarom kon ik inderdaad gewoon vertrekken na mijn broodjes van de wasdraad gehaald te hebben.

Terug aangekomen aan de camper begon het wederom stilletjes te regenen. In de loop van de nacht had het nog meerdere keren heftig geregend.

Na onze kamperbus terug in orde gezet te hebben zaten we terug op baan rond 10u30. We waren vandaag dus een pak later dan vorige dagen. Maar we wisten dan ook dat we vandaag geen verre rit hadden.
We zijn naar het meest noordelijke puntje getrokken van het eiland Fyn waar we nu waren, Hindsholm genaamd. 

Het was een redelijke heuvel die ook bijna volledig omringd was door de zee. En er was ook een mooie wandeling rond en op deze heuvel.

 Langs de rechterkant ervan bakte ze erop los. Geen wind en de zon volop op je bol..........jonge daar was het warm. Toen ging de wandeling meer naar boven en kwam je ook meer en meer in de wind terecht. Dat was zalig !!!

En eens helemaal op de top zou je wel enkele uren willen blijven zitten............zo een lekker windje stond er daar.
Maar we moesten verder. Maar gelukkig werd het niet meer zo warm, want dit stuk lag dan ook in de windrichting. Dus je had heel de tijd een rustig windje die verkoeling gaf.

Zo zijn we stilaan verder naar onder gezakt langs het eiland. We moesten ook weer stilaan op zoek naar een slaapplaats. Een camping hadden we vandaag niet nodig, dus zochten we naar een campingplaats. En die vonden we weer op privéterrein.
Bij een mooie villa was er achteraan een mooi grasveld waar er drie kamperplaatsen gemaakt waren.
De eigenaar was net zijn naburige grasveld aan het afrijden. Toen we de plaatsen bekeken hadden besliste Lies en ik om hier te overnachten. Toen kwam de eigenaar ook naar ons toe gewandeld. De vriendelijke meneer had het stuk achter zijn huis toch maar liggen en had er de drie plaatsen van gemaakt. Hij vroeg er 75 Deense kronen voor. Dat was niet niet teveel voor de mooie plaats. En het was dan ook nog veilig, want we stonden op privéterrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten