maandag 22 juli 2013

Zondag 21 juli (vervolg)

Op de reuzegrote strand had onze Gizmo ook een vriendje leren kennen. Het zal wel een hond geweest zijn, maar het had toch de kuren van een konijn. Jong, die kon springen. En telkens kwam hij onze Gizmo terug uitdagen om hem te volgen. Voor een paar minuten was dat goed. En dan hing zijn tong weer op zijn tenen voor 15 minuten haha.
En daar hebben we ook voor het eerst onze fritpot uitgetest. Want dat miste we toch telkens op onze uitstappen. En goeie frit vind je in Scandinavië niet.

 En dat ging heel goed. Ik had wel een windschermke moeten maken zodat de warmte er meer in bleef. Anders kreeg ik het vet niet heet genoeg. En om frit te beginnen bakken in de camper zagen we niet zitten. Die geur krijg je er dan nooit meer uit.

Wel spijtig dat je er niet mag overnachten, maar het is natuurlijk wel begrijpelijk. Het zou anders al vlug één groot partyplein zijn.
Tegen 21u moet iedereen van het strand af zijn.
Tegen 20u zijn we dan ook vertrokken op zoek naar een overnachtingsplaats. We kozen voor een camping met quickservice. D.w.z dat je pas vanaf 20u mag toekomen, maar dat je dan ook wel voor 10u de dag erop de camping moet verlaten hebben. Je betaald dan ook maar iets meer dan de helft wat je normaal moet betalen.
Stroom hadden we niet nodig. En spijtig genoeg was er geen internetverbinding.
Maar we waren toch moe. Dus eenmaal de camper geplaatst op de camping..........een dik uurtje later lagen we al in onze beddebak te ronken.

De Cijfers:
92 kilometer gereden in 3u18
Gemiddeld 28km/u
Gemiddeld verbruik van 9.4 L
Het Weer: 20gr om 9u, 25gr om 13u, 13gr om 21u

Geen opmerkingen:

Een reactie posten