maandag 11 juni 2012


Dag 11 van Setermoen naar Morsvikbotn



Heykes allemaal,


Normaal zou de route geweest zijn van Nordkjosbotn naar Innhavet, maar omdat we gisteren ook al een beetje verder gereden zijn, hebben we dat vandaag ook maar gedaan.

Onze dada ligt namelijk in de Hardangervidda(dit is ook een streek in Noorwegen waar we binnen enkele dagen zijn) en dan kunnen we daar wat langer blijven.

We hadden al een dagje reserve ingelast moest er ergens iets fout lopen waar we achterstand door liepen, maar voorlopig lopen we voor i.p.v achter. Dat wil dus zeggen dat we nog meer tijd kunnen spenderen in de Hardangervidda.
Deze streek hebben we enkele jaren geleden al eens bezocht, en we vonden het daar prachtig.
Maar daar moeten jullie nog enkele dagen op wachten om daar beeldmateriaal van ons van te krijgen. Maar je kunt natuurlijk er natuurlijk al wel eens over googlen.


We hadden weer goed geslapen naast het kerkje. Ik ga nog ne kerkganger worden haha.

Deze morgen hebben we er lang over gedaan eer we vertrokken waren. Er was dan ook geen haast bij. Zo'n lange rit was het vandaag niet. En er stond niets speciaals op de planning. We moesten geen LPG meer gaan zoeken bijvoorbeeld.


En het weder was weer prachtig. Zelfs nu is het nog het beste van de dag. Als ik dit aan het typen ben is het half negen s'avonds en Lieske zit nog buiten aan de camper aan het genieten van de zon.

Het is echt een droom van een beeld. En dan heb ik het niet alleen over mijn vrouwke, maar vooral over het zicht er rond.

We staan vlak aan een meer waar het water uit de bergen samen komt met het water uit de zee. En dat geeft het water een speciale kleur. Maar de kleur van het water is spijtig genoeg niet vast te leggen met de camera.

Op de achtergrond heb je de besneeuwde bergen en hoor je langs alle kanten het water stromen.




Prachtig gewoon ! Hier zou ik wel oud wil worden.

Deel 2 volgende pagina. Door de fotobestanden kreeg ik ze niet geupload op één pagina.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten