maandag 25 juni 2012

Dag 20(vervolg) en dag 21

Na onze boottocht, waar we nog aangeschoven hadden aan een lekker Noors buffet, waren we om 19u45 aangekomen in Hirtshals.
Een goed kwartiertje later waren we al zelf terug in beweging met de camper.

Onze bedoeling was om nog een drie à vier uurtjes te gaan rijden.Maar omdat het zo goed vlotte en we nog niet moe waren, zijn we toen pas gestopt omstreeks half twee net voorbij Hamburg aan een Mc Donald restaurant.

Om toch nog een degelijke nachtrust te hebben, hadden we onze wekker gezet om 9u.

Een rustige nacht kon je het niet echt noemen. De parking was niet echt afgeschermd tegen het razende verkeer op de autobaan. Dus we hoorde al van ver de "fluitende" vrachtwagens komen aanstormen.
Maar toch zijn we uiteindelijk in slaap gevallen.

Toen onze wekker afliep vonden we nog een briefje achter onze voorruit dat we vriendelijk verzocht werden om van de Mc Donald parking af te gaan. Ofdat ze anders kosten gingen aanrekenen.
Of ze dat daadwerkelijk kunnen is en grote vraag voor mij. De parking is niet privé, en er staat nergens een bordje dat je niet lang mag parkeren. En of je er dan slaapt of niet...maakt dat wat uit?
We hebben het toch maar gedaan en zijn enkele meters verder gaan staan op de parking van het benzinestation.

Na het ontbijt zijn we vertrokken voor de laatste 500 kilometers.
Vanaf toen zijn ook spijtig genoeg de wegenwerken beginnen tegen te komen. Zodat we toch uiteindelijke nog een zestal uren gereden hebben eer we thuis waren.

En toen....

was het verhaaltje uit !

De cijfers van de laatste dag:
Gereden kilometers: 500
Gereden tijd: 6u00
Gemiddelde snelheid: 81
Gemiddeld verbruik 9,9

Geen opmerkingen:

Een reactie posten